SERVEIS

Productes forestals

Productes forestals

Els productes forestals que comercialitzem, són productes obtinguts en els boscos que gestionem, de manera que podem garantir que la fusta que portem a les serradores i la llenya i la biomassa forestal que distribuïm, han estat obtinguts com a resultat de treballs per a la conservació, la millora i l’aprofitament sostenible dels boscos.

 

Els productes que oferim són:

Llenya: a l’engròs i al detall, apta per a calefaccions, estufes, llars de foc, barbacoes, forns, etc.

La llenya la classifiquem en dues categories:

Llenyes fortes: gràcies a la seva elevada densitat desprenen gran quantitat de calor, tenen una combustió lenta i deixen relativament poc residu. Són aptes per cuinar i escalfar. Els arbres que considerem de fusta dura o llenya forta són: l’alzina, el roure, l’oliver, l’ametller, el freixe i l’om.

La llenya d’alzina és la més apreciada arreu de Catalunya.

Llenyes toves: la seva fusta té menys densitat que les llenyes dures i per això desprenen una quantitat de calor inferior, però tenen una combustió molt ràpida que ens serveix per encendre, escalfar ràpidament i mantindre un foc viu amb flama. Els arbres que considerem de fusta tova són: els pins i totes les coníferes, el pollancre, el plàtan, el castanyer i el salze.

 

Estella forestal: sota comanda. Disposem d’estella G30 segons norma austríaca ÖNORM M7133 i UNE-CEN/TS 14961. 

 

Clica aquí per veure imatges de treballs que hem realitzat