CONEIX-NOS

Qui som?

Andreu Campdepadrós Roca

Andreu Campdepadrós Roca

Emprenedor, silvicultor i motoserrista.

Emprenedor del projecte Jan i Maiet i apassionat dels boscos. 

 

 

Títols:

-NPTC de motoserra i desbrossadora, anys 2011 - 2014.

-Tècnic Superior en Gestió i Organització dels Recursos Naturals i Paisatgístics, any 2009.

 

Experiència:

-Els projectes més destacats, per a clients públics:

·         LIFE+ “TAXUS”: execució dels treballs silvícoles per la millora de l’estat de conservació del teix al Paratge Natural de Poblet, al T.M. de Vimbodí i Poblet. Any 2014.

·         Gestió del patrimoni vegetal de l’espai d’interès natural (PEIN 1992) de l’Albereda de Santes Creus, al T.M. d'Aiguamúrcia. Anys 2012, 2013 i 2014.

·         Creació d’una franja de protecció contra incendis forestals al voltant de les pintures rupestres de Mas d’en Carles, inscrites a la llista de Patrimoni Mundial per l’UNESCO, Kyoto 1998, al T.M. de Montblanc. Any 2013.

·          Creació de l’itinerari saludable del Clot d’en Goda, al T.M. de La Riba. Any 2012.

·         Formador en “Ús i Manteniment de motoserra i desbrossadora” per a Plans d’Ocupació, en els Consells Comarcals del Montsià, Baix Penedès, Baix Camp, Priorat, Ribera d’Ebre, Baix Ebre, Alt Camp, Tarragonès i Terra Alta. Anys 2013, 2014 i 2015.

·         Rehabilitació ecològica de l’aiguabarreig del riu Glorieta amb el riu Francolí, al  T.M. de El Morell.

·         Rehabilitació ecològica dels espais fluvials del riu Francolí entre la Font de la Ceba i el Pont Vell, al T.M. de Montblanc.

·         Execució del “Pla de manteniment i conservació de lleres de l’Agència Catalana de l’Aigüa (ACA)” al T.M. de Valls.

·         Obertura d’una franja de protecció contra incendis al voltant de l’àrea d’acampada Els Almogàvers, al T.M. de La Riba.

 

-Els treballs més destacats, per a clients privats:

·         Creació d’una franja de protecció contra incendis forestals a l’Urbanització Les Hortasses, T.M. La Riba. Any 2013.

·         Execució complerta dels treballs silvícoles programats en el PSGF de la finca Mas d’Anda, al T.M. de Montblanc. Any 2013.

·         Execució de treballs silvícoles programats en el PTGMF de la finca Mas Vilella, al T.M. d’Alcover. Any 2013.

·         Subministrament de fusta de diferents qualitats per a: Embalatges l’Alt Camp S.L., Serradora Boix S.L. i Comsa Emte Medio Ambiente S.L.U. Anys 2013, 2014 i 2015.

·         Desbrossada selectiva per a l’eliminació de canya (Arundo donax) a la riera de La Boella, al T.M. de La Canonja. Any 2013.

·         Tallada selectiva en fagedes, en col·laboració amb les empreses Miquel Casas López i Josep Anglada Dorca, al T.M. de Vidrà. Anys 2013 i 2015.

·         Tala selectiva, conducció de maquinària, producció de carbó vegetal i llenya, en col·laboració amb l’empresa Smallwood Services Ltd., al Regne Unit. Any 2012.

·         Tala i/o poda controlada en comunitats de veïns, urbanitzacions, cases particulars, vies de comunicació, camps de conreu, etc.

 

CONTACTE:
andreu@janimaiet.cat